Info en inschrijving

Samen met 3 handelaars en in samenwerking met de Gemeente Knokke-Heist, hebben we een platform opgestart waar klanten waardebonnen kunnen kopen voor iedere zaak die zich hierop inschrijft. Handelaars uit alle sectoren.

Met deze aanpak kan de economische krater die we nu aan het graven zijn, opgevuld worden met hoop en kan de cashflow positief blijven.

Hoe werkt het systeem

De handelaars schrijven zich gratis in via dit formulier

Alle handelaars staan vermeld op de site, eventueel met een klein logo.

De klanten kopen waardebonnen van 25 euro – 50 euro – 100 euro. Die waardebonnen kopen ze op het platform. Onmiddellijk bij de aankoop krijgen ze een unieke waardebon en een factuur vanuit het platform.

Op het moment dat de zaak terug open is, kan de handelaar bij overhandiging van de waardebon dan zelf kijken hoe hij de waardebon gaat verwerken. Bijvoorbeeld in geval van een café door een drankenkaart van consumpties van 2,5 euro, voor andere zaken inruilen voor eigen cadeaubons !

Het geld dat binnenkomt op de rekening van het platform wordt dan doorgestuurd aan de deelnemende handelaar.

Vanuit het platform wordt dan via email de vraag gesteld aan de handelaar een factuur te maken voor het bedrag van de waardebonnen. Die factuur wordt gemaakt aan het platform Comerse.be

Voor de tussenkomst van het organiseren en bekostigen van het betaalverkeer, websitekosten, facturatie enz. wordt een commissiefactuur gemaakt van 2,5%. Dit is zuiver kostendekkend.

De som van de waardebonnen wordt dan na afhouding van de 2,5 % onmiddellijk gestort op de rekening van de handelaar.

Bij verdere vragen altijd welkom op : info@comerse.be of telefonisch +32-468/408.408

SAMEN KUNNEN WE DIT ALLEN OVERLEVEN!